Hotel Six Senses Eivissa

Hotel Six Senses Eivissa

El projecte es troba al nord-est de la costa eivissenca, rodejat per les roques dels penya-segats i els boscos de pins i banyat pel sol del Mediterrani.

El programa inclou 112 habitacions i suites de luxe, a més compta amb una ala de suites semi-enterrades acompanyades d’un club, un espai de mercat, un spa de luxe i un conjunt de villes en les zones altes del complex. A més, el ressort compta amb dues piscines exteriors, un centre de fitness, dues zones barbacoes i cuina exteriors, i un pàrquing integrat dins del penya-segat.


El programa del projecte s’organitza i s’integra amb el lloc seguint unes condicions topogràfiques molt específiques definides per la pròpia orografia dels penya-segats i unes regulacions de les zones del ressort, ambdues coses es fan servir com a avantatge per crear un conjunt dinàmic que combina la natura del lloc amb les tipologies constructives de l’Eivissa tradicional.

L’adequació al entorn es considera imprescindible degut a la localització privilegiada del conjunt.

El materials emprats en el projecte, com la pedra natural, els estucs de morter de calç, la fusta de sabina, afavoreixen la integració del complex amb la natura i, en conjunt, creen un projecte ric en geometries simples, on destaca la calidesa en concordança amb l’arquitectura local. A més, integrats de manera discreta en l’arquitectura es troben elements de construcció moderna que permeten que el projecte assoleixi un excel·lent grau de sostenibilitat, seguint la metodologia BREEAM.

LocalitzacióPortinatx, Sant Joan de Labritja, Eivissa
ProjecteHotel Six Senses Ibiza
Superfície35.432 m²
Cost37.433.829 €
PromotorBeachbox Hotelco
AutorsJonathan Leitersdorf, Novaing, Óscar Bustos, Mipmarí
Col·laboradorsGM paisajistas, paisatjisme. Arup, Roig Marí ingenieros, enginyeria. Hill international, project management. Zoltan Palyik, 3D & rendering. Francesco Ogliengo, Jan Kudlicka, Elena Poropat, Alicia Torres, María Velázquez, arquitectura.
Premis i publicacions1er Premi per Sostenibilitat i rehabilitació hotelera a Espanya, ReThink Hotel Awards, Ministerio de Cultura 2021.
1er Premi al millor Spa & Wellness i al millor Lanscape & Outdoor SpacesAhead Awards for Hospitality Experience and Design 2021.
1er hotel a Eivissa certificat amb la certificació sostenible BREEAM.
The world’s 50 best hotels 2023.