Estudi

Les persones són el nostre actiu més valuós. Junts formem un equip d’actitud valenta, flexible i il·lusionat per l’arquitectura.

A mipmarí defugim els esquemes i les dinàmiques tradicionals que marquen el funcionament de la majoria d’estudis d’arquitectura. Prioritzem el clima de treball marcat per la confiança i la cooperació, i comptem amb professionals i col·laboradors compromesos i apassionats per l’arquitectura. Els arquitectes Txell Manresa Traguany, David Pareras Aceves i Toni Marí Torres, llicenciats en l’ETS d’Arquitectura del Vallès 1996-97, dirigeixen l’estudi, que van fundar el 2006, després d’haver treballat de forma conjunta des de 2001.

Cada nou projecte representa un full en blanc, una nova ocasió per a l’equip de treballar de forma coral, tot buscant la millor solució tècnica i creativa per a cada cas. Deslligant-nos de corrents estètics que encotillen la creativitat i les idees, apostem per la flexibilitat i l’adaptació a cada nou client, entorn i repte que se’ns planteja. 

Txell Manresa Traguany
Toni Marí Torres
David Pareras Aceves

Equip

Irene Gascón
Elena Poropat
Carla Mercadé
Ilyass Erraklaouy
Kateryna Grechko
Eugenio Siciliano
Flóra Kaszás
Alicia Torres
María Velázquez

Van ser-hi

Ander Aguinako, David Agustín, Gorka Álvarez, Noèlia Asensi, Mària Canel, Berta Coll, Gemma Cruset, Mar Escala, Mariona Genís, Marc González, Èric Herrera, Carlos Juan, Jan Kudlicka, Sergio López, Lorenzo Majer, Anna Malaguti, Francesco Ogliengo, Núria Orriols, Pablo Palomar, Roger Pardos, Daniel Roig, Jesús Rodríguez, Bea Romero, Xavier Salvador, Sònia Serra, Mónica Simoes, Carlo Stinelli, Salvador Terradas, Albert Tisaire, Marc Torrellas, Pilar Torres, Eduard Trias, Esther Ursueguia

Disseny web

Xavier Lanau